....

....

Εκπαίδευση στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Κατερίνης για το νέο υπερσύχρονο Ασθενοφόρο


Ξεκίνησε η εκπαίδευση στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Κατερίνης για το νέο υπερσύχρονο Ασθενοφόρο δωρεά του Γερμανικού Συλλόγου Foerder-und Freundeskreis Elliniko e.V. (προώθηση και κύκλος Φιλίας για το Ελληνικό) του Αμβούργου σε συνεργασία του ASB της Γερμανίας. 




Ο Γερμανός εκπαιδευτής ήρθε στην Ελλάδα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου απεσταλμένος του Συλλόγου Σαμαρειτών από την πόλη της Γερμανίας Κολωνία, όπου εκεί εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου Σαμαρειτών. 

Στην εκπαίδευση παρούσα σε όλη τη διαδικασία, από νωρίς πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, έως αργά το βράδυ, συμμετείχαν περίπου 30 άτομα εκπαιδευόμενοι. Την μετάφραση από τα Γερμανικά στα Ελληνικά έκανε εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Κατερίνης, ο οποίος γνωρίζει την γλώσσα. 

Παρούσα όλες τις ώρες που διήρκησε η εκπαίδευση, ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καλλιόπη Τρίγκα Kalliopi Brandstäter η οποία βοηθούσε στην μετάφραση. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η Καλλιόπη κρατάει και τα κλειδιά του νέου ασθενοφόρου, όπου θα τα παραδώσει στην επίσημη τελετή παράδοσης στις 20 Σεπτεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Την ίδια μέρα το νοσοκομείο θα το παραδώσει στο ΕΚΑΒ στην επίσημη τελετή!!

Η εκπαίδευση έγινε σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και ο εκπαιδευτής εάν χρειαστεί θα ξανάρθει.



Φωτογραφία της Maria Valsamidou.

Φωτογραφία της Maria Valsamidou.

πηγή : facebook
Maria Valsamidou

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.