....

....

Υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα στο Νοσοκομείο Κατερίνης


Maria Valsamidou

Και Ναι...ΗΡΘΕ.....

Σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου Έφτασε το νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο επανδρωμένο με εντατική μονάδα, από Γερμανία στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, δωρεά του Συλλόγου Foerder-und Freundeskreis Elliniko e.V. (προώθηση και κύκλος Φιλίας για το Ελληνικό) του Αμβούργου σε συνεργασία του ASB της Γερμανίας. 

Στην υποδοχή ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη (και δικαιλογημένη η συγκίνησή της ) η πρόεδρος του Συλλόγου του Αμβούργου η Καλλιόπη Τρίγκα, διότι ήταν ένας από τους δυνατούς στόχους της να βρεθεί σε μικρό χρονικό διάστημα το πιο σύγχρονο ασθενοφόρο που θα ενταχθεί στον Στόλο της Κατερίνης, με σκοπό να καλύπτονται οι ανάγκες στην Πιερία και να μεταφέρονται με μεγάλη ασφάλεια οι ασθενείς στο νοσοκομείο, αφού θα τους παρέχονται άριστες υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

 Η επίσημη εκδήλωση παράδοσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 20 Σεπτεμβρίου στις 10,30 το πρωί παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου κ. Ανέστη Μυστρίδη και άλλων επισήμων καλεσμένων και των δωρητών.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει εκπαίδευση λειτουργίας του ασθενοφόρου στους εκαβίτες Κατερίνης από ειδικούς εκπαιδευτές που θα ρθουν από Το Αμβούργο όσο χρόνο χρειαστεί και σύντομα μπαίνει σε δράση το υπερσύγχρονο Μέσο πρώτων βοηθειών! 


Φωτογραφία της Maria Valsamidou.

Φωτογραφία της Maria Valsamidou.

Φωτογραφία της Maria Valsamidou.

πηγή : Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.