....

....

Πρόεδρος ΕΚΑΒ: "Θα συνεχιστεί η καταβολή της προμήθειας στολής στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ"!!!


Δυόμιση χρόνια τώρα, από την αλλαγή ηγεσίας στο Υπουργείο Υγείας και στο ΕΚΑΒ, επιχειρείται μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.


Η προσπάθεια αυτή γίνεται από συγκεκριμένα site που μόνο σκοπό έχουν την μικροκομματική στρέβλωση των γεγονότων και όχι την ενημέρωση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Η διαστρέβλωση της είδησης βγαλμένη μέσα από τον βάλτο της λάσπης, τους έχει διαψεύσει πολλές φορές, αφού δεν φροντίζουν πριν δημοσιεύσουν να διασταυρώσουν την είδηση.

Τα ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ο οποίος ήταν σαφείς λέγοντας ότι "θα συνεχιστεί η καταβολή της προμήθειας στολής στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, με νομοθετικές τροποποιήσεις όπως έγινε για το 2015 - 2016 - 2017 πάνω σε μνημονιακούς νόμους που ήταν ενάντια στα συμφέροντα των εργαζόμενων και του ΕΚΑΒ. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να φοβάται ούτε να παραπλανιέται. Άλλωστε η πορεία μας μέχρι σήμερα ήταν η στήριξη της λειτουργίας του ΕΚΑΒ και των εργαζομένων του. Αφήνουμε όλους αυτούς που σκορπούν τον πανικό και την λάσπη στον βάλτο τους και συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά για ένα ΕΚΑΒ αξιοπρεπές, εκσυγχρονισμένο και δυνατό στην υπηρεσία της κοινωνίας και του πολίτη".


πηγη : ekabitikanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.